Jachttraining dummy

Als je samen met je trouwe viervoeter op jachttraining gaat dan komen er verschillende aspecten aan bod. Je hond leert bij de jachttraining onder andere apporteren van diverse soorten wild, appel te slaan en eventueel veldwerk. Bovendien leren jij en je hond samen te werken en een goede verhouding te creëren tussen jou als baas en je hond. Het doel van de jachttraining is om ervoor te zorgen dat je hond het leuk gaat vinden om de ‘prooi’ te zoeken en naar je toe te brengen.

Om je hond op verschillende soorten wild te trainen en in verschillende soorten gebieden zoals in het water en op land, wordt er tijdens de jachttraining dummy’s gebruikt.

Jachttraining dummy

Jachttraining dummy’s voor op het water

Jachttraining dummy’s zijn in diverse maten, soorten en designs te verkrijgen. Een wilde eend dummy wordt bijvoorbeeld veel gebruikt op het water. De jachttraining dummy drijft op het water en bootst hiermee een ‘echte’ dode eend na. Om het zo realistisch mogelijk te maken is er voor het lijf gebruik gemaakt van zacht materiaal, wat het voor je hond aangenaam maakt om beet te pakken.

Is jouw hond nog jong en net begonnen met de training , maar wil je al wel graag trainen op het water? Dan is een eend delight jachttraining dummy geschikt hiervoor. Het is klein van formaat en in het geheel gemaakt van zachte pluche in tegenstelling tot de hunter mallard die wel over een rubberen hoofd en poten beschikt.

Favicon made4dogs

Welke jachttraining dummy voor op land?

Made4dogs heeft een groot en divers assortiment aan jachttraining dummy’s om je hond  te leren verschillende soorten wild te apporteren. Of je trouwe viervoeter nu een gevorderde in het vak is of net om de hoek komt kijken, voor iedere situatie hebben wij een geschikte jachttraining dummy in het assortiment. Hieronder noemen we een kleine greep uit onze collectie voor je op:

  • Dummy bal
  • Konijn dummy
  • Pocket dummy
  • Puppy dummyrol
  • Speedy dummy
  • Voerdummy

Ook kun je bij sommige jachttraining dummy’s een geurstof toevoegen om het zo goed mogelijk na te bootsen.

Jachttraining dummy’s voor een scherp tarief

Bestel de jachttraining dummy van je keuze eenvoudig en snel bij Made4dogs.nl. Naast dummy’s kun je bij ons ook terecht voor andere benodigdheden tijdens de jachttraining zoals een active cape, air launcher, ACME fluiten en jachtlijnen. Wij zijn er op gericht om de jachttraining makkelijker en leuker te maken. Neem voor onze eigen ontworpen Air & Go shooters gerust eens een kijkje op onze andere website Airlauncher.eu.

Heb je vragen over een jachttraining dummy of een ander product? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag het juiste product te vinden.