Hondensport jassen

De jachttraining wordt door weer en wind gegeven voor jou en je hond. Het is dan ook belangrijk om jezelf maar ook jouw hond hier goed op te kleden. Niks is namelijk zo veranderlijk als het weer in Nederland. De dag kan beginnen met geen wolkje aan de lucht, waarna het opeens met bakken uit de lucht kan komen om vervolgens weer te genieten van de zonnestralen op je gezicht. Voor al deze verschillende weersomstandigheden heeft Made4dogs hondensport jassen in het assortiment, zodat jouw hond niet oververhit of onderkoeld raakt. Meer weten over onze hondensport jassen? Lees dan snel verder.

Hondensport jassen

Je hond is snel droog met onze hondensport jassen

De dry-up cape is een hondensport jas die je na de hondentraining kunt gebruiken, maar ook gewoon na een wandeling in de regen. Logische wijs zegt de naam dry-up cape het al, het droogt. Is jouw hond helemaal nat geworden tijdens de jachthondentraining doordat het veel heeft geregend of doordat hij in het water heeft gezwommen? Dan wil je jouw trouwe viervoeter snel droog maken en niet pas bij thuiskomst. Hierdoor kan je hond ook eerder kou te vatten en dat willen we natuurlijk voorkomen. Het handige aan de hondensport jas dry-up is dat je het meteen bij je hond om kunt doen als jullie de auto weer in gaan. Ander mooi voordeel is dat de auto nu droog en schoon blijft.

Op warme dagen raden wij de cooldown hondensport jas aan. Het is onvermijdelijk dat je hond tijdens hoge temperaturen begint te zweten en door inspanning de warmte niet meer kwijt kan. Door gebruik te maken van hondensport jassen die je hond koel houden, bescherm je je hond tegen de kans op oververhitting. Vooral wanneer ze tijdens de jachttraining in de brandende zon moeten wachten, biedt deze cape bescherming tegen de zonnestralen. De jas is speciaal ontwikkeld dat het nog steeds luchtdoorlatend is, hierdoor kan de warmte makkelijk weg.

Favicon made4dogs

Houd je hond warm tijdens het wachten

Ook tijdens de training kan het regenen of koud zijn, om je hond dan de bescherming te bieden die het verdiend. Hebben we een speciale active cape in ons hondensport jassen assortiment. Met deze jas wordt tijdens het wachten de belangrijkste organen en spiergroepen warm gehouden. Tevens is wind- en waterbestendig, doordat het van een zeer hoog waterafstotende coating is gemaakt.

Bestel een of meerdere hondensport jassen en wij zorgen voor een snelle en nette verzending van je order. Heb je vragen over een van onze producten of wil je advies? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen, wij beantwoorden ze graag.