Hondenjassen voor de jacht

Jachthondentraining of de jacht kan plaatsvinden tijdens diverse seizoenen. Elk seizoen brengt andere weersomstandigheden met zich mee, variërend van hele koude regenachtige dagen tot hele zonnige dagen. Het is belangrijk om tijdens deze periodes rekening te houden met jouw hond. Je wilt immers niet dat er de kans bestaat dat jouw hond onderkoeld of oververhit raakt. Made4dogs heeft diverse hondenjassen voor de jachttraining in het assortiment die je hierbij kunnen helpen.

Hondenjassen

Dry up cape

Ben je op zoek naar een hondenjas die je hond snel en makkelijk droogt? Dan raden wij de dry up cape aan. Deze hondenjas is gemaakt van 100% katoenen badstof, waardoor het vocht snel opneemt. Is je viervoeter lekker wezen zwemmen of nat van de grote plensbui? Met de dry up cape zorg je ervoor dat je hond snel droog en warm is, zonder dat je jouw hond hoeft droog te wrijven. Een mooie bijkomstigheid is dat je hiermee je auto en huis ook droog houdt.

Favicon made4dogs

Cooldown cape

Op hete dagen denk je misschien niet gauw aan een hondenjas, echter zijn er speciale hondenjassen ontwikkeld die ervoor zorgen dat je hond koel blijft tijdens deze periode. De cooldown cape kan je hierbij helpen. Het biedt jouw viervoeter bescherming in het hete zonlicht. Doordat de cape is gemaakt van stevige polyesterdraden verdampt met een aluminium coating worden de zonnestralen gereflecteerd door de glanzende zijde. Je hoeft niet bang te zijn dat de jas zorgt voor warmteophoping. De hondenjas is zo ontworpen dat het nog steeds luchtdoorlatend is.

Active cape

Ga je samen met jouw viervoeter op jachttraining tijdens koudere en regenachtige dagen. Dan wil je graag hebben dat je hond droog en warm blijft. Een active cape zorgt ervoor dat de belangrijke spiergroepen en organen warm blijven, tijdens het wachttijden tussen de trainingen. De active cape hondenjas is gemaakt van een zeer hoog waterafstotende coating, waardoor het wind- en waterbestendig is. Voor de binnenvoering is gebruik gemaakt van zachte lamslook fleece zodat jouw hond zelfs tijdens extreme temperaturen warm blijft.

Neopreen hondenjas

De neopreen hondenjas is ook te gebruiken tijdens koudere dagen. Maar is vooral handig wanneer je hond tijdens de jachttraining zich veel in het water zal bevinden. Doordat deze hondenjas geen water absorbeert werkt het als het ware als een wetsuit voor je hond. Warmteverlies wordt hiermee voorkomen, bovendien beschermt het tegen verwondingen zoals doornen, rietvelden etc.